sâmbătă, 30 aprilie 2011

Titlul


Ia-mi inima,
transform-o-n ploaie necurată.
Ia-mi lacrima,
transform-o-n apă plată.

Ia-mi zâmbetul,
şi fă-l amar dispreţ.
Ia-mi demnitatea,
şi vinde-o pe un Kent.

Ia-mi ochii,
oricum nu te zăresc.
Ia-mi gura,
Să nu-ţi pot spune te iubesc.

Ia-mi sângele,
şi bea-l în loc de vin.
Ia-mi mâinile ce te simţeau
acum simt chin.

Ia-mi poeziile,
şi arde-le în foc.
Ia-ţi amintirile,
şi lasă-mi capul gol.

8 comentarii:

Anonim spunea...

dar sa nu-mi iei niciodata
DRAGOSTEAAAAAA!!!!! :))

kata spunea...

mi.e greu s cred k s.ar desparti cnva d tn. tipa clar e fraera, nu jtie c pierde shi nu cred k merita sa.ti mai batzi kpul sau e gen.ul kre ii e frik. app st catalina, st din sibiu, u? sau poate un id, cva

Anonim spunea...

Imi este greu sa cred ca s-ar desparti cineva de tine,tipa clar e fraiera,nu stie ce pierde si nu cred ca merita sa iti mai bati capul sau e genul caruia ii este frica.Apropo sunt Catalina,sunt din Sibiu,tu ?Sau poate un id,ceva?

kata spunea...

Catre anonim 2,

Apreciez ca stii sa scrii frumos si corect. Asta inseamna ca stai toata ziua degeaba si nu te-ai gandit vreodata ca ai putea economisi timp tastand prescurtat sau fara Shift. In orice caz, iti multumesc pentru ca mi-ai aratat ca iti pasa de mesajul pe care doream sa-l transmit prin acel comment, si asta este pentru ca tocmai despre tine e vorba in poezie, nu-i asa? Daca nu te interesa, nu ai fi incercat sa-mi dai peste nas cu asemenea stil si totodata prostie. Am un sfat prietenesc pentru tine: nu mai incadra lumea in tipologii, mai ales pe autorul acestui blog. nimic nu e previzibil sau plictisitor. presupunand insa ca nu ai decat maxim 18 ani, poate nu ai avut ocazia sa inveti singura cu ce se mananca viata asta. casca ochii mai bine la ce se petrece in jurul tau si ai sa vezi ca nimic nu e asa cum pare.
sper ca aceste idei sa te ajute sa faci ceea ce trebuie cu privire la aceasta superba poezie.

Cu respect si prietenie,
Catalina, 27 ani, Sibiu

Leon Marmelli spunea...

nu mai purtati razboaie care nu sunt ale voastre... oricat de mult mi-ar placea afluxu' de comentarii, prefer sa cercetati curiosi sectiunea "contact"

unknown spunea...

cuaie, pula mea?!

AiSpusBlog spunea...

"cuaie, pula mea" indeed

Anonim spunea...

Avand in vedere ceea ce am citit si gandindu-ma la ceea ce stiu, cred ca pot sa spun cu sinceritate: tipa nu e numai fraiera, ci nu te merita. Cine te cunoaste cu adevarat si te accepta pentru cine esti nu te-ar lasa cu asemenea sentimente, cu asemenea amintiri. Parerea mea? Move on, fa-ti amintiri noi si incearca sa uiti pentru ca genul asta de oameni nu merita timpul tau. Sper sa gasesti pe cineva pe care sa o consideri demna de a fi cu tine, cineva care sa poata sa te cunoasca asa cum esti cu adevarat.

Yours,
Aimee.

P.s. You know who I am:)

Trimiteți un comentariu

1. marturiseste
2. semneaza-te
3. trimite