luni, 13 decembrie 2010

mituri, legende urbane si intrebari fara raspuns

  • trei olteni trecură Oltu', şi-napoi trecu Rădoi/ şi-napoi trecură 2

De ce? De ce nu-ţi zice nimeni de ce au trecut Oltu', sau de ce Rădoi, sau aia 2, sunt mai ai dreacu si trec invers? Şi mai ales, de ce ar interesa pe cineva că oltenii, în general, trec Oltu'? În plus, nu cred că numele râului putea să fie mai evident şi mai stereotipic.
P.S: De ce mi-au trebuit 17 ani să realizez defapt că Craiova nu e in Olt si e oarecum pe marginea Jiului producând o cacofonie de rang superior?

  • viflaim, hristos, să ne-adunam, ler

Astea sunt fundamentele oricărui colind, cu precădere dacă-i de-a lu' Hruşca. Orice colind în care nu se regăsesc cuvintele magice prezentate poate fi considerat fără timp suplimentar de gândire, şlagăr de muzica uşoara.

  • Fly like you do it (Inna)

De ce aş zbura aşa cum o fac? Sau, de ce aş zbura in primu' rand? Si dacă aş zbura, cum aş zbura ca şi cum aş face? Dar ce mă obsedează şi mai mult; ca şi cum aş face ce???

  • Cam cât de mare poate fi un ou mic? ( reclamă Dr.Oekter)

Lucrul uimitor şi de apreciat la această reclamă, este dibacitatea scenaristului care a reuşit să scrie textul jenat de cămaşa de forţă, suferind de schizofrenie în stare acută, şi 3 tranchilizante administrate prin perfuzii; sau varianta a 2-a, cu scutecul proaspăt aprovizionat şi mustăti de lapte pe buza de jos.

  • DB-XX-XXX

Niciodată nu am realizat de ce sunt dâmboviţenii cei mai proşti şoferi, deşi am luat în calcul toate posibilitaţile, de la apropierea de Piteşti pâna la distanţa considerabilă faţă de Africa de Sud.

2 comentarii:

unknown spunea...

bun, dar era si mai bun daca era mai bun. intelegi? e bun. cat despre olteni eu zic ca de ce-a trecut gaina strada?

Neacsu Andrey spunea...

si un cacat e mai interesant decat ce ai scris tu.cel putin cacatu nu poti sa il ignori ca PUTE!!!

Trimiteți un comentariu

1. marturiseste
2. semneaza-te
3. trimite